Ajankohtaista

Exuviancesta NEOSTRATA

Meillä on hyviä ihonhoitoon liittyviä uutisia!

 

Koska pyrimme aina tarjoamaan parasta ihollesi, olemme iloisia saadessamme että Exuviance Professional liitetään pian ammattilaiskäyttöön tarkoitettuun sisarsarjaan NEOSTRATAan, jonka laatu ja tehokkuus vastaavat sitä, mihin olet tottunut.

NEOSTRATA on Exuviance Professionalin sisarsarja (ja itse asiassa ensimmäinen markkinoille tuotu tuotemerkki), joten siinä on samat ainesosat, teknologiat ja monissa tapauksissa myös samat koostumukset, joihin olet jo tottunut. Jotkin käyttämäsi tuotteet ovat jatkossa saatavilla nimellä NEOSTRATA, ja jotkin käyttämäsi tuotteet ovat jatkossa saatavilla nimellä Exuviance. 

 

Suosikkituotteesi ja -hoitosi ovat siis edelleen olemassa, mutta niillä on uusi ulkonäkö ja nimi. Me autamme sinua löytämään NEOSTRATAlta täydelliset vaihtoehdot, jotka on helppo ottaa osaksi ihonhoitoasi. 

 

Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta tehdä ihonhoitokokemuksestasi entistä parempi. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä auttamassa sinua.