Ajankohtaista

Room304 Hinnasto/tasojärjestelmä

Room304 Hinnasto/ tasojärjestelmä muodostuu kolmesta eri ammattitaitotasosta.

Room304 Hinnasto/ tasojärjestelmä

Junior-stylisti

Junior-stylisti on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior- Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme.

PRO-stylisti

PRO-stylistit ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä.

Master-Stylist

MASTER-Stylist on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Master-stylist luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Master-stylist on todistanut ammatillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana. Master-stylist kouluttautuu jatkuvasti kotimaassa ja ulkomailta, hakien inspiraatioita ja kehittäen ammattitaitoaan.

Ripsiteknikkojen osaamistasot

Junior-stylist

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Tarvittaessa Junior-tason ripsiteknikko saa apuja liikkeessä Pro-tason ripsiteknikolta. Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa. Ajankäyttö on Trainee-tason tekijään verrattuna kehittyneempää. Tuotetietous on perustasoa.
Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti.

PRO-stylist

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ja Pro-tason ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden (klassiset & volyymit) lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsiteknikoilla hyvin hallussa.
Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista, haluat mahdollisimman tuuheat ripset, sinulla on haastavat ripset, sinulla on aiemmin ollut ongelmia ripsipidennysten kanssa tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.