​Room304 :ssä sinua palvelevat meikkaukseen erikoistuneet tekijämme, joilta löytyy esteettistä silmää, näkemystä erilaisista meikkilookeista, tietoa trendeistä sekä taitoa toteuttaa juuri asiakkaalle sopiva meikkityyli.

ROOM304 -meikkiopastus

Hyvin monella meillä on meikkipussi täynnä meikkejä, joita emme edes osaa käyttää. Ota meikkisi mukaan ja meidän ammattimeikkaajat käyvät ne läpi ja opastavat sinua niiden käytössä. He tekevät sinulle omilla meikeilläsi arkimeikin ja opastavat miten vain vahventamalla saat siitä helposti iltameikin. Todennäköisesti sinulla on jo kaikkea mutta, jos jotain puuttuu, niin annamme sinulle vinkit mitä kannattaa ostaa. Usein meikkivoide, kulmakynä tai huulipuna voi olla väärän värinen.

Juhlameikki

Juhlat ovat ihana osa elämää ja juhliin valmistautuminen virittelee tunnelmaan ja luo juhlista suuremman elämyksen sekä ihania muistoja! Iltameikissä tärkeää on kuunnella asiakkaan toiveita sekä analysoida asiakkaan persoonaa ja tyyliä. Kahden eri henkilön iltameikit voivat lopputuloksiltaan olla täysin erilaiset toisistaan. Iltameikki voidaan toteuttaa hyvin hienostuneesti ja maltillisesti tai vaihtoehtoisesti voimme luoda näyttävän juhlameikin kasvoja muotoilevilla varjostuksilla, korostuksilla, herkullisilla huulilla ja näyttävillä silmillä irtoripsien ja highlightien kera, tai mitä vain näiden väliltä!

Päivämeikki

​Päivämeikki ei sisällä irtoripsien laittoa ja käytettävät värit ovat tyypillisesti vaaleampia ja luonnollisempia kuin juhlameikissä. Päivämeikin tarkoituksena on suunnitella ja opastaa sinua päivittäisessä meikissäsi ja luoda elämäntyyliisi sopiva meikki, joka sinun on mahdollista myös toteuttaa itse päivittäin. Päivämeikki on hyvä vaihtoehto, kun haluat saada vinkkejä ja opastusta sinulle sopivassa päivittäisessä ehostuksessa. Kauneushoitolassa tehtävä päivämeikki sopii myös erityistilaisuuksiin, jos olet kokemattomampi meikkaaja ja suosit luonnollista ja kevyttä meikkiä. Moni asiakas tulee päivämeikkiin myös esimerkiksi ennen tärkeää työmenoa tai valokuvausta.

Meikkauspalvelut tapahtumiin/tilaisuuksiin, hääseurueille, sekä ryhmille.

​​Räätälöimme myös uniikkien tarpeiden ja tilaisuuksien pohjalta meikkauspalveluita ryhmille! Isot tilamme mahdollistavat usean ihmisen seurueet sekä meikkaaja tai meikkaajamme voivat tulla toteuttamaan toivottuja meikkauspalveluita myös tapahtumiin, ohjelmiin tai asiakkaan luokse! Usean meikkaajan ansioista voimme toteuttaa myös meikkauspalveluita ryhmille esimerkiksi osana yhteistä iltaa tai yrityksen virkistyspäivää.

Häämeikki

​Häämeikkiin varataan liikkeessämme aikaa kaksi tuntia ja meikki toteutetaan hääpäivänä ennen häitä. Suosimme häämeikin toteutusta Room304 omassa liikkeessä, mutta mikäli toivot, että häämeikki tehtäisiin hotellissa, kotona tai juhlapaikalla, niin olethan ensin yhteydessä liikkeeseemme.

Suosittelemme tulemaan häämeikkiin puhtaalla iholla hääkampauksen jälkeen. Koemeikin yhteydessä tehty suunnitelma ohjaa häämeikin tekoa. Lopulliseen häämeikkiin voidaan tehdä vielä hienovaraisia muutoksia myös koemeikin jälkeen, mikäli asiakas näin toivoo. Hyvässä häämeikissä korostuu laadukkaiden meikkituotteiden tärkeys, jotka takaavat häämeikin hyvän pysyvyyden aamusta iltaan, läpi kyynelten ja juhlimisen.

Häämeikissä huomioidaan kasvojen kaikki alueet. Lopputulokseen vaikuttavat asiakkaan toiveet, persoona ja tyyli, joten myös häämeikki voi olla lopputulokseltaan hienostunut ja maltillinen, todella näyttävä, tai mitä vain näiden väliltä!

Häämeikissä on mahdollista hyödyntää omaa huultenrajauskynää, sekä huulipunaa.

Koemeikki

​Häämeikin hintaan sisältyy koemeikki. Koemeikkiin varataan aikaa 60 minuuttia ja itse häämeikkiin varataan aikaa 120 minuuttia. Koemeikissä asiakkaalla on mahdollisuus käydä toiveensa läpi tekijän kanssa. Suosittelemme sinua kertomaan hääpuvustasi ja kampauksestasi, sekä esittämään mahdollisia kuvia puvusta ja sinua miellyttävistä meikeistä, jotta meikkaaja osaa ottaa nämä seikat huomioon häämeikkiä suunnitellessaan. Koemeikissä häämeikkiä ei tehdä yksityiskohtaisesti alusta loppuun asti valmiiksi, vaan koemeikillä hahmotellaan ja suunnitellaan häämeikki ja siihen käytettävät tuotteet. Koemeikin yhteydessä meikkaaja pääsee myös tekemisiin ihotyyppisi sekä ihosi erityisvaatimusten kanssa, jolloin meikkaajalla on mahdollisuus kokeilla ja valita ihollesi parhaiten soveltuvat tuotteet.

Koemeikissä tulevalle morsiamelle valitaan meikkivoide, puuteri, korostus- ja varjostusvärit sekä poskipuna. Lisäksi käydään läpi asiakkaan toiveet silmien rajauksien suhteen ja valitaan myös silmämeikkiin käytettävät luomivärit ja mahdolliset irtoripset. Koemeikin yhteydessä suunnitellaan myös huulimeikki ja valitaan siihen käytettävät tuotteet. Koemeikin pohjalta meikkaaja merkitsee ylös morsiamen toiveet, häämeikkiin käytettävät tuotteet sekä muut mahdolliset erityishuomiot. Koemeikin pohjalta häämeikki on helpompi toteuttaa varsinaisena hääpäivänä, kun sekä meikkaajalla että, morsiamella on selkeä yhtenäinen visio ja suunnitelma lopullisesta häämeikistä.

Suosittelemme kaikkia morsiamia käymään koemeikissä ennen varsinaista häämeikkiä, ja sekä  koe- että, häämeikki kannattaa varata jo hyvissä ajoin ennen häitä. Koemeikki on hyvä toteuttaa muutamaa viikkoa ennen häitä. Koemeikillä varmistamme, että hääjuhlaasi toteutettava meikki vastaa odotuksiasi, ja sinulla on mukava ja kaunis olo hääpäivänäsi!