Olemme Savonlinnan ydinkeskustassa sijaitseva täyden palvelun kauneushoitola ja parturi-kampaamo.

Meiltä löydät laajan valikoiman hiusten- ja kauneudenhoitopalveluita: parturi-kampaamo, kosmetologi, kestopigmentointi ja rakennekynnet. Liikkeemme sijaitsee Savonlinnan keskustassa osoitteessa Olavinkatu 46, ​57100 SavonlinnaSalonkiimme on esteetön kulku.

Tarinamme

ROOM304 tarina lähtee liikkeelle kahden intohimoisen kauneudenhoitoalan yrittäjän uskalluksesta unelmoida yhdessä jotain sensaatiomaista. Outi ja Petra ovat tunteneet toisensa lapsuudesta saakka. 

Kummankin urapolkua yrittäjänä ovat yhdistäneet luovuuden ja inspiroitumisen lisäksi ammattitaidon kehittäminen sekä toisen tukemisen merkityksellisyys jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. 

Petra on parturi-kampaaja, joka on toiminut itsenäisesti Savonlinnassa sekä Jyväskylässä. Petran työtä kuvaa uskallus, visuaalisuus, sekä viimeistelyn lahjat ~ asiakas saa aina toivomansa ja huolitellun lookin. Urallaan Petra on kädentaidoillaan tähdittänyt ulkomailla saakka Revlon Professional – kansainvälisissä näytöksissä. 

Outi on kosmetologi jo vuodelta 2003. Uravalintaa ovat siivittäneet ihon hoidon sekä yrittäjyyden täydennysopinnot. Outi on työssään läsnä aidosti omana itsenään, olipa kyse kauneudesta, ihon hoidosta taikka yrittäjien yhteistyöstä. 

Yhteistyön risteyksessä

Kahden ystävän urat ristenivät alunperin asiakaspalautteen myötä. Yhteiset asiakkaat olivat havainneet kummankin olevan uniikkeja omassa työssään. Palaute oli kannustavaa ja rohkaisevaa - silti uuteen astuminen oli jännittävää, jopa pelottavaa ja epävarmaa. 

Muutoksen hetki tapahtui eräänä huhtikuisena työpäivänä. Yhteisen asiakkaan hiusvärin vaikutusaikana - keskustelussa kävi ilmi, että tämä yhteinen juna on jo liikkeellä. Outin lähettämän viestin mukaan olemme menossa kohti yhteistä yritystä ja "siihen junaan on astuttava nyt tai jää pois uskomattomasta matkasta". Tuo hetki on jäänyt ikuisesti Petran mieleen; siinä asiakkaan äärellä, siinä hetkessä sain kaipaamani rohkaisun astua mukaan, sinä pystyt siihen! 

Yhteistyö käynnistyi ja yhteinen juna lähti liikkeelle. Raiteinaan uskallus olla omanlainen ja tahto uudistua, tehdä asioita eri tavoin. Kummankin raide on ollut yhtä tärkeä, vain siten juna liikkuu eteenpäin. "Tahdoimme omien kokemusten pohjalta, sekä asiakas- että yrittäjän näkökulmasta lähteä uudistamaan kauneudenhoitoalaa."

ROOM304 

Vuonna 2018 syntyi ROOM304 kauneushoitola & parturi- kampaamo, idean pohjalle, joka yhdistää kauneudenhoitoalan yrittäjiä, sekä erottuu kohtaamis- ja palvelutaidoillaan. Parturi-kampaamo on luonteva osa hoitolan kokonaisuutta ja osaajien yhteistyö saman katon alla on valtavan voimaannuttavaa. 

Vuosien varrella ROOM304 on laajentanut toimiaan ja saanut lisää vaunuja junaansa. Yhteistyö Suomen ja maailman -laajuisesti pohjautuu heittäytymisen ja hetkessä elämisen taitoihin ammatillisen osaamisen rinnalla. Meille jokainen kohtaaminen on tärkeä. 

Kohtaamiset työn äärellä täyttyvät ilosta, kommelluksista, hupsutuksista, asioista joiden äärellä on runsaasti naurua, itkua, kokemuksia. "Tärkeää on, että pystymme työn lomassa pysähtymään omiemme äärelle ja jakamaan työn lisäksi ihan arkea ja ystävyyttämme, elämää". ROOM304 ilmapiiri on välitön ja avoin, kannustava. 

Pidämme säännöllisesti yhteisiä kehittämisen ja hyvinvoinnin päiviä ROOM304 yrittäjiemme kesken - päästelemme höyryjä, iloitsemme ja nautimme toistemme seurasta. Outi on harjaantunut vuosien saatossa kyyneliä kutkuttavien puheiden pitäjänä ja Petralta löytyy vallattomia, jopa tuhmansorttisia leikkejä yhteisen hauskan takaamiseksi. Tanssi ja hurtti huumori on meitä yhdistävä tekijä, olimmepa töissä tai vapaalla. 

Arvostava yhteistyö toistemme kanssa on tärkeää ihan jokainen päivä ~ sen kertoo ROOM304 slogan "smiles are always on fashion". Hymyilevä arki välittyy asiakkaillemme, joista jokaisen äärellä meille on tärkeää kuulla "mitä kuuluu" samalla kun toimimme kauneuden parissa. Kuuntelemme toiveiden ja tarpeiden lisäksi ihmisen äänen, elämänsä ääreltä. Asiantuntijoina uskallamme sanoa jos mielestämme esimerkiksi iho kaipaa tarkempaa terveydenhuollon arviota tai hiuksiin sopisi kokeilla jotain aivan uutta. 

Tästä rohkeudesta saatu palaute on ollut merkityksellistä ja vahvistaa edelleen ajatuksiamme siitä, että oli hyvin tärkeää hypätä tähän yhteiseen junaan. Asiakkaiden tuoma luottamus on se veturi, jonka avulla junamme kulkee eteenpäin.

Outi ja Petra

Ystävyyttä enemmän on kai sisaruus. Sellaiseksi meidän yhteys on muodostunut. Sellaiseksi meidän elämämme ovat muotoutuneet yhteisen intohimon äärellä. 

Uskallamme olla omana itsenämme, sanoa jos jotain sanottavaa on. Ulkomailla ollessamme kerromme tarinaamme ilolla. Kuinka uskalsimme, kuinka innostuimme, kuinka onnistuimme. Huomaamme kansainvälisissä kauneudenhuoltoalan tapahtumissa kertovamme meille tärkeästä Savonlinnasta ihan yhtä paljon kuin kerromme uniikista tavastamme toimia kauneudenhoidon alalla. Erotumme persoonillamme ja heittäytymisen taidoilla maailman kartalta. 

"Samalla kun olemme vähän ylpeitä toinen toisistamme. Yhteydestämme. Olemme suunnattoman ylpeitä myös Savonlinnalaisista juuristamme. Me jäämme ihmisten mieliin"

Room304-junan vaunussa voi kokea elämyksen, joka kaunistumisen oheen saa hymyilemään leveämmin, voimaan paremmin, olipa vaunu missäpäin maailmaa hyvänsä.

ROOM304 -tiimi

Ammattitaitoinen ja ihana henkilökuntamme:

Outi

Salon Owner | MASTER-stylist | Kosmetologi, Ikilalo Pro -kouluttaja, Kestopigmentointi, Meikkaaja | Järvisydän Day Spa

Petra

Salon Owner, MASTER-stylist | Parturi-kampaaja | Revlon Professional -kouluttaja

Rebekka

PRO-stylist | Ripsimuotoilija & Kosmetologi

Anna P

PRO-stylist | Kosmetologi-meikkaaja-maskeeraaja

Nea

PRO-stylist | Ripsi- & Kynsimuotoilija, Kosmetologi

Mirkka

PRO-stylist | Parturi-kampaaja & Kynsimuotoilija

Lotta

PRO-stylist | Ripsi- ja Kynsimuotoilija, Kosmetologi

Taru

PRO-stylist | Kosmetologi | Järvisydän Day Spa

Emma-Liisa

PRO-stylist | Kynsimuotoilija & Kosmetologi

Niina

PRO-stylist | Parturi-kampaaja

Jasmiina

PRO-stylist | Parturi-kampaaja

Tiiamari

PRO-stylist | Kosmetologi | Järvisydän Day Spa

Anna N

JUNIOR-stylist | Ripsimuotoilija, Meikkaaja

Elina

JUNIOR-stylist | Kosmetologi, Kynsi- ja ripsimuotoilija

Liisi

JUNIOR-stylist | Kosmetologi

Milla

JUNIOR-stylist | Parturi-kampaaja

Heini

JUNIOR-stylist | Kosmetologi

Järvisydän Day Spa

Ihana järvikylpylän tiimi:

Outi

Kosmetologi

Sini

Palautumisvalmentaja

Salla

Kosmetologi

Elice

Koulutettu hieroja

Ulla

Koulutettu hieroja

Shameez

Koulutettu hieroja

Tiiamari

Kosmetologi

Taru

Kosmetologi
Tervetuloa rentoutumaan uudistuneiden hoitojemme parissa!

Katso video

Room304 -hinnasto/tasojärjestelmä muodostuu kolmesta eri ammattitaitotasosta.

Room304 -hinnasto/tasojärjestelmä

Junior-stylist

Junior-stylisti on alalla verraten nuori tekijä. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta alalta, mutta hän on osoittanut suurta lahjakkuutta niin teknisissä taidoissa kuin asiakaspalvelussa. Junior- Stylistit saavat aina tarvittaessa apua kokeneemmilta tekijöiltämme.

PRO-stylist

PRO-stylistit ovat erittäin lahjakkaita ja monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen omaavia nuorempia ammattilaisia, joilla on suuri intohimo työhönsä.

Master-stylist

MASTER-Stylist on erittäin lahjakas ja pitkän kokemuksen sekä vahvat näkemykset omaava alan huippuammattilainen. Master-stylist luo palvelumme laatustandardit ja johtaa tiimiä erinomaiseen työskentelyyn. Master-stylist on todistanut ammatillisen erinomaisuutensa pitkän uransa aikana. Master-stylist kouluttautuu jatkuvasti kotimaassa ja ulkomailta, hakien inspiraatioita ja kehittäen ammattitaitoaan

Ripsiteknikkojen osaamistasot

Junior-stylist

Junior-tason ripsiteknikko taitaa perustekniikan (klassiset & volyymit). Tarvittaessa Junior-tason ripsiteknikko saa apuja liikkeessä Pro-tason ripsiteknikolta. Viimeistely Junior-tason ripsissä on siistiä, kuidut ovat oikein asennettu, viuhka on oikeaoppisesti auki (eri tekniikat huomioon ottaen), viuhkan jalka pysyy kasassa ja liiman käyttö on sujuvaa. Ajankäyttö on Trainee-tason tekijään verrattuna kehittyneempää. Tuotetietous on perustasoa.
Suosittelemme Junior-tason ripsipidennyksiä, kun haluat laadukkaat ja turvalliset ripsipidennykset kustannustehokkaasti.

PRO-stylist

Pro-tason ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsipidennyksistä, ja Pro-tason ripsiteknikko taitaakin hyvin perustekniikoiden (klassiset & volyymit) lisäksi myös erilaisia ripsityylejä. Tekniikan jouhevuus, ajankäyttö ja tuotetietous ovat kehittynyttä, ja myös haastavien ripsien asennustekniikka on Pro-tason ripsiteknikoilla hyvin hallussa.
Suosittelemme Pro-tason ripsipidennyksiä, kun arvostat nopeaa työskentelyä sekä korkeaa ammattiosaamista, haluat mahdollisimman tuuheat ripset, sinulla on haastavat ripset, sinulla on aiemmin ollut ongelmia ripsipidennysten kanssa tai haluat kokeilla erilaisia ripsityylejä.

5-tähden asiakaspalvelua

Asiakkaamme rakastavat meitä!

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme, että ROOM304 on voittanut arvostetun Phorestin Client Experience Award 2023-palkinnon! Tämä tunnustus heijastaa sitoutumistamme erinomaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun. Asiakkaamme arvostavat meitä yli 4/5 arvosanallaan, ja päivittäin lunastamme lupauksemme tarjota korkealaatuista palvelua. Liity asiakkaidemme joukkoon ja koe huippuluokan asiakaskokemus ROOM304:ssa. Tervetuloa!

Meistä

Olemme Savonlinnan ydinkeskustassa sijaitseva täyden palvelun kauneushoitola ja parturi-kampaamo.

Meiltä löydät laajan valikoiman hiusten- ja kauneudenhoitopalveluita: parturi-kampaamo, kosmetologi, kestopigmentointi ja rakennekynnet. Liikkeemme sijaitsee Savonlinnan keskustassa osoitteessa Olavinkatu 46, ​57100 SavonlinnaSalonkiimme on esteetön kulku.