Kauniit ripset huomataan

Kauniit ripset korostavat katsetta ja samalla ne suojaavat silmiä auringonvalolta ja roskilta. Ripsienpidennyksistä on tullut luonteva osa kauneudenhoitoa.

OIKEAT MATERIAALIT
Ripsienpidennyksissä luonnonripsien tyveen kiinnitetään yksitellen synteettisiä ripsikuituja. Ripsikuidut säilyttävät kauniisti kaarevuutensa eivätkä tunnu silmissä miltään.

Ripsimuotoilija ammattilainen valitsee käytettävät ripsimateriaalit ja sidosaineet aina asiakaskohtaisesti.

HELLÄVARAINEN RIPSILIIMA
Ripsipidennysten kiinnittämisessä käytetään ripsienpidennyskäyttöön suunniteltua ripsiliimaa. Liimavaihtoehtoja on useita, ammattilainen valitsee aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan ripsiliiman. 

Asianmukaisten allergiatestien tekeminen on aina allergiaa epäiltäessä ehdottoman tärkeää. Asiansa osaava ammattilainen suhtautuu allergia-asioihin aina vakavasti. Keskustele asiasta tarvittaessa ripsimuotoilija ammattilaisen kanssa.

KAUNIIT JA KEVYET RIPSET
Koulutetun ripsimuotoilun ammattilaisen luona ripsipidennysten laitto on itsensä hoitoa ja hemmottelua. Ripsien kiinnittäminen ei satu eikä tunnu epämukavalta. Oikein valittu ripsikuitu ja ammattimainen kiinnitys varmistavat, että ripset kestävät pitkään, näyttävät kauniilta ja tuntuvat luonnollisen kevyiltä.

PUHTAISIIN JA KUIVIIN RIPSIIN
Ripsipidennykset tehdään aina puhtaisiin ja kuiviin luonnonripsiin. Asennuksen jälkeen ammattilainen käyttää ripsiliiman kuivattajaa, jolloin varoaikoja ripsien kastelemisessa tai saunomisessa ei ole.

PUHTAUS PIDENTÄÄ RIPSIEN IKÄÄ
Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsipidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsienpidennysten päivittäinen huolellinen puhdistus kasvojenpesun yhteydessä auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

LUONNONRIPSI EI VAHINGOITU
Ripsipidennysten tavallinen huoltoväli on noin neljä viikkoa. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa. Luonnonripsen elinkaari vaihtelee yksilöllisesti 8–20 viikkoon. Voit kasvattaa pois tai poistattaa ripsipidennykset ammattilaisella milloin tahansa.