Exuviancen kuivan ihon hoidot

Ammattimainen Exuviance-hoito palauttaa ihon hohteen. Ihon kosteustasapitoisuus, uudistumisprosessi sekä kimmoisuus ja kiinteys paranevat. Tulokset sekä tuntee että näkee.

Hoitolassa tehty Exuviance-hoito poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut, jotka tekevät ihosta nuukahtaneen ja kireän. Kuiva iho on herkempi, ja se ärtyy helposti. Kuiva iho on pinnaltaan epätasainen, ja se heijastaa valoa huonommin, mikä tekee siitä kalpean.

Kasvojen kuivuuden hoito

  • Ammattimaiset tuotteet antavat iholle maksimaalisesti kosteutta. Exuviance-kasvonaamiot, joita käytetään ammattimaisessa hoitolahoidossa, sisältävät paljon ihoa kosteuttavaa PHA-happoa. Säännölliset hoitolahoidot ja oikeat kotihoitotuotteet palauttavat ihon sileyden ja hohteen.

Muistettavaa Exuviancen kuivan ihon hoidosta

  • Käytä suositeltuja kotihoitotuotteita säännöllisesti. Hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona!
  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Jotkin reseptilääkkeet kuivattavat ihoa ja lisäävät sen herkkyyttä. Hoito ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.
  • Ensimmäisten hoitojen jälkeen iho voi hilseillä hieman. Se on normaali merkki siitä, että kuolleet ihosolut kuoriutuvat pois. Hilseily on vain väliaikaista.