Hiustenleikkaus

Suunnittelemme ja toteutamme niin klassiset, että graafiset muodikkaat hiustenleikkaukset ja mallinmuutokset yksilöllisesti asiakkaan toiveisiin, mieltymyksiin ja elämäntavoille sopivaksi. Leikkaamme hiukset saksilla tai veitsellä hiustyypistä riippuen. 

Blow dry hair

Blow Dry Barissa saat helposti kestävän föönauksen haluamaasi tyyliin; suoraa, volyymia ja kiharaa. Palvelun sisältö: hiustenpesu, rentouttava  hiuspohja hieronta+hoito, kestävä föön kuivaus ja muotoilu/ viimeistely. Ja olet valmiina mihin vain.

Värjäyskäsittely

-Upeat sävyt ovat intohimomme-

Hiustenvärjäys voi olla erinomainen tapa muuttaa ulkonäköä. Me luomme värjäyksiä, jotka sopivat piirteisiisi ja persoonaasi, juuri sinulle. Otamme huomioon jokaisen asiakkaan toiveet, tarpeet ja mahdollisuudet päästä onnistuneeseen värjäystulokseen. 

Kuuntelemme, räätälöimme sekä suosittelemme juuri sinulle sopivan värjäys kokemuksen. Jos olet epävarma millaisen värjäys ajan valitset, voit soittaa tai laittaa sähköpostia. Me neuvomme mielellämme.

 

Katso video

Kampaukset

Kampausta suunniteltaessa kannattaa miettiä muutamia perusasioita valmiiksi

  • Haluatko hiusten olevan kiinni vai auki? 
  • Onko tyylisi klassinen, romanttinen, räiskyvä vai jotain muuta?

Juhlakampausta lähdetään suunnittelemaan juhlan / tilaisuuden mukaan. Kampauksessa voi käyttää erilaisia koristeita ja lisäkkeitä, jotka sopivat kokonaisuuteen. 

​Vaikka oma ajatus tulevasta kampauksesta olisikin tarkka, kannattaa olla avoin myös kampaajan ehdotuksille. Ammattilaisen kanssa suunnittelet onnistuneen kokonaisuuden, sillä unelmien kampaus syntyy yhteistyönä.

Hiusten pituus

Pituudet ovat suuntaa antavia, hintaan vaikuttaa myös hiusten paksuus ja työhön käytetty aika. Mikäli tiedät että sinulla on extrapaksut hiukset, varaa aika astetta pidemmän hiuksen mukaan tai ole yhteydessä konsultointia varten.
  • Lyhyt — Hiukset leukalinjan yläpuolella
  • Puolipitkä — Hiukset olkapäiden yläpuolella
  • Pitkät — Hiukset lapaluiden yläpuolella
  • Extra pitkät — Hiukset lapaluiden alapuolella

Häävaraukset

Pyydä lisätietoa häävarauksista lähettämällä meille sähköpostia

Häävaraukset

Pyydä lisätietoa häävarauksista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@room304.fi tai täyttämällä tämä lomake – Ota yhteyttä -lomake
Tarjoamme elämyksellisiä asiakaskokemuksia

Katso video