Exuviancen rosacea-ihonhoidot

Exuviance-sarja sisältää hoitavia tuotteita, jotka sopivat myös erittäin herkälle iholle, kuten rosacea-iholle. Patentoidun järjestelmänsä ansiosta Exuviancen hedelmähapot ovat mietoja mutta tehokkaita.

Polyhydroksihappoja (PHA) suositellaan erittäin herkälle iholle, koska ne eivät ärsytä ihoa. Ne myös vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Patentoidut polyhydroksihapot (PHA) sopivat hyvin rosaceasta kärsivälle iholle. Lisäksi Exuviancen PHA-happo ehkäisee ikääntymisen merkkejä samaan tapaan kuin AHA-happo.

Rosacea-ihosairaudenhoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan

Rosacea-kasvohoidot suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Koska rosacea vaihtelee paljon, tarvitaan erilaisia hoitotoimia ja tuotteita. Hoidon pitää olla säännöllistä, jotta hoidot vaikuttavat ihoon. Exuviancen ohjelmaa noudattavan ihoterapeutin tai ihotautilääkärin tekemä hoito kuorii ihoa kevyesti, mikä stimuloi ihon uudistumista. Muutoin hoidossa vältetään ihon stimulointia, ja käytettävillä tuotteilla on rauhoittava vaikutus. Koska Exuviance-hoidoissa ei käytetä höyryä eikä jyväkuorintaa, ne sopivat hyvin rosacea-iholle. Säännöllinen hoito vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä.

Muista tullessasi Exuviancen rosacrea-hoitoon

  • Rosacean kuriin saaminen vaatii paljon ponnisteluja sekä ihoterapeutilta että asiakkaalta. Ongelma ei katoa yhdessä yössä. Käytä suositeltuja kotihoitotuotteita säännöllisesti. Hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona!
  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Jotkin lääkkeet kuivattavat ihoa ja lisäävät sen herkkyyttä. Hoito ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.