EXUVIANCE

Ammattimainen Exuviance-hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä! Alla kerrotaan lisää.

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Hoidon jälkeen iholle voi levittää hoitavaa Exuviance värivoidetta. Aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Ammattitasoinen ja ihon tarpeisiin räätälöity

Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille. Hoitolassa tehdään kasvo-, vartalo, käsihoitoja. Exuviance-hoito voidaan tehdämyös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä. Exuviance-hoidoilla saadaan erinomaisia tuloksia!

Kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille

Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä ihoterapeuttisi kanssa. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.

Mitä hoitoon sisältyy?

Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja valmistaa ihoa seuraavaa vaihetta varten. Exuviance-hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi. Kuorinnan jälkeen iho on valmis syväpuhdistukseen (mekaaniseen puhdistukseen). Ihohuokosten avautumiseen ei tarvita höyryä.

Useimpiin kasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta. (Akne- tai rosacea-ihoa ei hierota). Lisäksi Exuviance-hierontavoiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide, jos asiakas niin haluaa. Hoidon jälkeen iho on raikas ja hohtava!

Muista tullessasi Exuviance-hoitoon

  • Kerro meille, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
  • Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
  • Vältä auringonottoa, sillä hoitoa ei tehdä auringon punoittamalle iholle.
  • Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.

Derma SR -mikroneulaus

Monipuolinen ja tehokas Derma SR -mikroneulaus

​Koneellinen mikroneulaus aktiiviaineseerumeilla sekä happokuorinta. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito.

Derma SR -hoitokokonaisuus sekä siihen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. Erityisesti mikroneulaushoidossa luodaan ihoon pieniä mikroaukkoja. Tämä mahdollistaa aktiiviaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastiinikuituja ihokudokseen.

Parhaimpiin lopputuloksiin vaaditaan useampi hoitokerta. Derma SR -hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä ja/tai kämmenselät. Hoitoa on mahdollista yksilöllistää asiakaskonsultaation sekä hoidettavien alueitten mukaan. Pääasiallisesti valikoimistamme löytyvät mm. Derma SR -kasvohoidot:

ANTI-AGING

  • Anti-aging -hoidolla on mahdollista syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa tehtävä happokuorinta edesauttaa ihoon mikroneulattavan kiinteyttävän aktiiviaineseerumin imeytymistä, jolloin ihon omaa kollageeni- ja elastiinintuotantoa aktivoidaan tehokkaasti samalla, kun hyaluronihappo täyttää ihoa kosteudella. Hoidon aikana levitettävä naamio ja hoitovoide edesauttavat ihon palautumista nuorekkaaksi.

ANTI-PIGMENT

  • Anti-pigment -hoito on erinomainen valinta silloin, kun ihossa on selkeitä pigmenttimuutoksia, hyperpigmentaatiota tai pigmenttiläiskiä. Ihoa kirkastava ja pigmenttiä tasoittava happokuorinta valmistelee ihon C-vitamiinia runsaasti sisältävään iholle mikroneulattavaan aktiiviaineseerumiin. Hoidon viimeistelevät naamio ja ihoa heleyttävä hoitovoide. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla.

Miesten kasvohoidot

Jotta iho näyttää raikkaalta ja miellyttävältä, sitä pitää hoitaa päivittäin kuten hiuksia ja kehoa. Ihon puhdistaminen, kuorinta (kuolleiden ihosolujen poistaminen), kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Tuotteet ja hoidot valitaan ihon tarpeiden mukaan

Ihotyyppi ja iho-ongelmat vaihtelevat eri ihmisillä. Joillakin on rasvainen iho, toisilla iho kuivuu helposti. Monet kärsivät aknesta ja epäpuhtauksista. Joillain on pigmenttiläiskiä. Lisäksi ihon tarpeet vaihtelevat iän ja vuodenaikojen mukaan. Talvisaikaan iho kuivuu. Onkin tärkeää, että ihonhoitotuotteet ja hoidot on valittu yksilöllisesti juuri sinun ihoosi ja tarpeisiisi sopiviksi. Monet miehet ajattelevat, että heidän ihotyyppinsä on normaali tai sietokykyinen, mutta monilla miehillä on herkkä, kuiva tai akneen taipuvainen iho

Miten tunnistan oman ihotyyppini?

Kun käyt hoitolassa, ihoterapeutti analysoi ihosi ja sen kunnon. Sen perusteella hän suosittelee sinulle oikeat tuotteet. On tärkeää käyttää ihotyypin mukaisia tuotteita. Kannattaa käydä silloin tällöin kasvohoidossa. Iho puhdistetaan, se saa korjaavia aineita, ja sen vastustuskyky paranee.

Puhdistus, kuorinta, kosteutus ja suojaus

Jotta iho näyttää raikkaalta ja miellyttävältä, sitä pitää hoitaa päivittäin kuten muutakin kehoa. Ihon puhdistaminen, kuoriminen (kuolleiden ihosolujen poistaminen), kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Puhdistus: Kun iholta poistetaan ylimääräinen rasva ja epäpuhtaudet, jotka ovat kertyneet päivän mittaan, iho on kirkkaampi ja raikkaampi. Käytä ihotyypin mukaista saippuatonta puhdistusainetta.

Kuorinta: Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, syväpuhdistaa huokoset ja vähentää sekä kuivuutta sekä aknen ja ihomatojen muodostumista. Kaikki Exuviance-tuotteet kuorivat ihoa kevyesti, joten mitään hankaavaa kuorinta-ainetta ei tarvita. Saat pysyvämmän tuloksen käymällä kasvohoidossa silloin tällöin.

Kosteutus: Ihon luonnollinen kosteuspitoisuus vähenee ulkoilmassa, kylmässä ilmassa, auringossa, suihkun tai kylvyn jälkeen ja iän myötä. Sen vuoksi ihon kosteuspitoisuus pitää palauttaa päivittäin käyttämällä voidetta, emulsiovoidetta tai geeliä, joka kosteuttaa ihoa syvältä.

Suojaus: Suurin syy ryppyihin on aurinko. Päivävoide, joka sisältää aurinkosuojavoidetta, suojaa ihoa haitalliselta säteilyltä, pigmenttiläiskiltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Muista!

  • Älä pese ihoa voimakkaalla saippualla, sillä se voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa.
  • Käytä hellävaraisia tuotteita ajaessasi partaa, koska iho on usein herkkä parranajon jälkeen.
  • Kokeile käyttää Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotetta partageelinä. Se muodostaa täyteläisen vaahdon ja estää karvojen sisään kasvua.
  • Käytä päivävoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä.