Näyttävää kauneutta

Kun haluat säväyttää näyttävillä ripsillä, valitse volyymiripset. Volyymiripsien avulla luonnonripsiisi voidaan luoda upeaa tuuheutta. Volyymiripset kehystävät katsetta kauniisti.

Volyymiripset valloittivat Suomen, kun LashLovers® toi markkinoille täysin uudenlaisen volyymiripsitekniikan vuonna 2014. Volyymiripsissä käytetään huippukevyitä ripsikuituja ja ainutlaatuista asennustekniikkaa. Ripsimateriaalit ja sidosaineet valitaan aina asiakaskohtaisesti.​

Luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti 2–7 erittäin ohutta volyymikuitua. Upean lopputuloksen takana ovat korkeatasoiset tuotteet, ainutlaatuinen tekniikka sekä volyymiripsitekniikkaan koulutettu ammattilainen.​

​HELLÄVARAINEN LIIMA
Volyymiripsien kiinnittämisessä käytetään ripsienpidennyskäyttöön suunniteltua ripsiliimaa. 

Asianmukaisten allergiatestien tekeminen on aina allergiaa epäiltäessä ehdottoman tärkeää. Asiansa osaava ammattilainen suhtautuu allergia-asioihin aina vakavasti. Keskustele asiasta tarvittaessa ripsimuotoilija ammattilaisen kanssa.

​​KAUNIIT JA KEVYET RIPSET
Koulutettu riosimuotoilija ammattilainen muodostaa ripsiviuhkat käsityönä juuri sinulle parhaiten sopiviksi. Ripsiviuhkojen kiinnittäminen ei satu tai tunnu epämukavalta. Oikein valitut ripsimateriaalit ja ammattimainen kiinnitys varmistavat sen, että volyymiripset näyttävät kauniilta ja asiakkaan persoonallisuuteen sopivilta. Vaikka ripsissä on volyymiä, ne eivät tunnu raskailta; ripsiviuhkassa käytettävä ripsikuitu on erityisen kevyttä.

​PUHTAISIIN JA KUIVIIN RIPSIIN
Ripsipidennykset tehdään aina puhtaisiin ja kuiviin luonnonripsiin. Asennuksen jälkeen ammattilainen käyttää ripsiliiman kuivattajaa, jolloin varoaikoja ripsien kastelemisessa tai saunomisessa ei ole.

PUHTAUS PIDENTÄÄ RIPSIEN IKÄÄ
Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsipidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsienpidennysten päivittäinen huolellinen puhdistus kasvojenpesun yhteydessä auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

LUONNONRIPSI EI VAHINGOITU

Ripsipidennysten tavallinen huoltoväli on noin neljä viikkoa. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa. Luonnonripsen elinkaari vaihtelee yksilöllisesti 8–20 viikkoon. Voit kasvattaa pois tai poistattaa ripsipidennykset ammattilaisella milloin tahansa.  ​