Ajankohtaista, Tapahtumat

#FrontRowSummit 2024

FrontRowSummit 2024 – inspiroivaa hiusalan huippuosaamista

Room304 Petra, Outi ja Jasmiina edustivat upeasti Suomea ja varsinkin Savonlinnaa kansainvälisillä FrontRowSummit ja IHAwards tapahtumassa. Uskomattomat noin 2100 upeaa alan ammattilaista ympäri maailmaa kokoontui tapahtumaan missä luovuus on valoillaan.
Pääsimme näiden kahden poikkeuksellisen päivän aikana hiusalan taideteosten lumoaviin näytöksiin, sekä näkemään hiusmallien upeita yksityiskohtia.

FrontRowSummit on huippuosaamisen ja innovaation kokoontumispaikka hiusten ammattilaisille ympäri maailmaa.

Osallistuminen Front Row Summitiin antoi meille mahdollisuuden päivittää taitojamme ja pysyä ajan tasalla alan uusimmista kehityssuunnista ja trendeistä. Verkostoituminen ja yhteistyö ovat meille tärkeitä. Haluamme ylläpitää yhteistyötä ja vaihtaa kokemuksia muiden salonkien kanssa parantaaksemme palvelujamme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä parempaa hoitoa. Tapahtuman keskeisiä aiheita olivat innovointi ja luovuus, jotka ovat osa toimintaamme. Haluamme kehittää uusia ideoita, haastaa perinteisiä käytäntöjä, sekä pysyä alan huipulla tarjoamalla asiakkaillemme aina parasta.

Katso upeat videot kokonaisuudessaan ja lue lisää ikimuistoisesta tapahtumasta👇 @revlonprofessional

Maanantai 29.4.2024 Lissabonissa oli todella ikimuistoinen ilta – UNOHTUMATON!

Mukana oli aivan todella upeita ja uskomattoman lahjakkaita kampaajia, jotka olivat mukana vuoden 2024 kansainvälisissä kampaaja-alan palkinnoissa. Heidän poikkeuksellinen luovuutensa, intohimonsa ja inspiraationsa ovat nostaneet alan standardeja aivan uudelle tasolle!

Petra, Outi ja Jasmiina olivat innoissaan ja iloisia saadessaan olla mukana tapahtumassa inspiroitumassa alan trendeistä sekä upeista näytöksistä. Ilta oli täynnä energiaa, iloa ja yhteisöllisyyttä.

Erityisen iloisia he olivat siitä, että Petra pääsi jälleen tapaamaan upean Revlon Professional -perheen tapahtumassa. Yhteinen ylpeys Revlon Professionalista yhdisti heidät jo yli 10 vuotta sitten. Odotamme jo innolla ensi vuoden tapahtumaa!

Kiitos vielä @ihawards tästä unohtumattomasta illasta.

Mikä on Front Row Summit 2024?

Front Row Summit on Revlon Professionalin järjestämä tapahtuma, joka kokoaa yhteen hiusalan ammattilaisia, tarjoten tilaisuuden tutustua uusimpiin trendeihin, tekniikoihin ja innovaatioihin hiustenhoitoalalla. Tapahtuma on suunnattu alan asiantuntijoille, jotka voivat jakaa osaamistaan ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Front Row Summit tarjoaa myös inspiraatiota ja luovuutta hiustenhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Se on tilaisuus oppia uutta, jakaa tietoa ja olla osa alan kehitystä. Front Row Summit 2024 ei ole vain kampaamotapahtuma; Se on luovuuden, innovaation ja intohimon juhla.